Stojí za zmínku váš byznys ? - placené články, PR články zdarma

StojiZaZminku.cz

Jaké změny přinese GDPR?

31 leden

Adresa: http://aneri.cz/cs/aktualne/jake-zmeny-prinese-gdpr?/

Pridat.eu

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním a shromažďováním osobních údajů neboli GDPR přináší řadu změn. Celou řadou nových pravidel se v rámci GDPR bude muset řídit každý správce a zpracovatel osobních údajů. Nejedná se o jednorázové opatření, ale o trvalý proces. Mezi základní změny oproti dosavadním zákonům bude určitě patřit: Rovnocenná vymahatelnost práva po celé EU a stejné sankce (až 20 mil. euro). Rozšíření práv subjektů údajů a větší důraz na jejich dodržování. Navýšení finanční a administrativní zátěže pro všechny správce a zpracovatele osobních údajů. Zaručení přístupu subjektu údajů k poskytnutým údajům a jeho právo na výmaz, pokud pominou právní důvody pro jejich další zpracovávání. Rozšíření definice osobních údajů např. o technické parametry jako je e-mail, IP adresa apod. Povinnost každého správce hlásit únik či ohrožení zabezpečení osobních dat Úřadu pro ochranu osobních údajů nejdéle do 72 hod. od chvíle, kdy se o incidentu dozvěděl. Problematika GDPR je velmi obsáhlá a implementace všech nových nařízení do firemních pravidel bude pro většinu firem složitý proces. Mnohým firmám se určitě vyplatí, využít zkušeností odborných poradenských a konzultačních firem. Mezi zkušené firmy nabízející pomoc se zavedením GDPR ve firmách patří společnost ANERI s.r.o. z Liberce.

 

Další články v kategorii

Jak díky matraci zlepšit váš spánek?

25 leden

Adresa: https://www.matrace-matex.cz

Na kvalitě vašeho spánku závisí mnohé. Vaše nálada, vztahy, zdravotní stav. Kvalita spánku je však bohužel často podceňovaná. Přitom stačí tak málo. Jedním ze způsobů, jak si spánek zlepšit, je pořídit si novou matraci. Vážně, jen tohle stačí! Starou vyhoďte a výběr nové matrace si vychutnejte Pokud patříte k těm, kteří v noci nedobrovolně nespí, je... zobrazit celý článek

Jak díky matraci zlepšit váš spánek?

25 leden

Adresa: https://www.matrace-matex.cz

Na kvalitě vašeho spánku závisí mnohé. Vaše nálada, vztahy, zdravotní stav. Kvalita spánku je však bohužel často podceňovaná. Přitom stačí tak málo. Jedním ze způsobů, jak si spánek zlepšit, je pořídit si novou matraci. Vážně, jen tohle stačí! Starou vyhoďte a výběr nové matrace si vychutnejte Pokud patříte k těm, kteří v noci nedobrovolně nespí, je... zobrazit celý článek

Vzdialená kontrola radiátorového vykurovania za rozumnú cenu

28 září

Adresa: http://tech-reg.sk

Desiatky percent z rozpočtu za kúrenie možno ušetriť pri využití regulácií firmy TECH CONTROLLERS a to v zateplených i nezateplených budovách. Vysoko účinné regulácie vykurovacích systémov umožňujú vykurovať každú miestnosť na rôzne teploty počas dňa a noci, i v jednotlivých dňoch v týždni. ,,Celý systém je ovládaný online a to aj pomocou smartfónu.... zobrazit celý článek

http://www.automycka.cz/



Stojizazminku váš byznys?

Jsme si jisti, že určitě! Jenom o něm musíte dát ostatním vědět na správném místě. Právě pro tyto účely jsme nastartovali projekt stojizazminku.cz. Našli jsme pro vás prostor, kde máte šanci oslovit potencionální zákazníky. Stačí napsat PR článek a vložit na tento web. My už se postaráme, aby si ho přečetli ti, o které nejvíce stojíte. Stojizazminku.cz nabízí několik kategorií, kam napsaný článek jednoduše vložíte.

Pokud chcete ušetřit čas, můžete tvorbu PR článku svěřit do rukou našich zkušených copywriterů. Profesionální textař dokáže využít sílu psaného slova plně ve váš prospěch. Obratně poskládá věty tak, aby zaujal vaši cílovou skupinu. Jako brazilský míčový kouzelník si pohraje s každým písmenkem textu a nenechá čtenáře na pochybách, že právě vaši firmu hledá.

Stojizazminku.cz je skvělým odrazovým můstkem na cestě za vašimi klienty. Denně se u nás objevují desítky PR článků z mnoha oborů podnikání. Návštěvníci webu netrpělivě čekají i na text o vaši firmě. Jak dlouho je ještě necháte čekat?


Přidat článek ZDARMA Chci kvalitní článek

2010 Copyright by StojíZaZmínku.cz
Developed by PiXOLO